• Tweedaags arrangement

Tweedaags arrangement

 • 320,50 per persoon
 • 110
 • 32 uur

Tijdens een tweedaags arrangement geniet u volop van alles wat ons landgoed te bieden heeft. Even compleet weg uit de dagelijkse drukte om in rust en ruimte nieuwe kennis en energie op te doen of stappen te zetten met uw team. Dit arrangement is ideaal voor een meerdaagse training, vergadering of heisessie. Vergeet vooral tijdens de twee dagen niet om een wandeling door het bos te maken! Binnen dit arrangement maakt u 2 dagen gebruik van ontbijt, lunch, een diner en blijven jullie overnachten. Compleet verzorgd.

Inhoud arrangement

 • Huur plenaire vergaderruimte
 • 2 flip-overs, beamer, cd-speler
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Onbeperkt 'healthy items'
 • 2x Uitgebreid lunchbuffet
 • 3-Gangen diner inclusief 2 consumpties
 • Overnachting met ontbijt (slaapkamer)
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkeren

Eten en drinken

Goede voeding is een belangrijke bron van energie en essentieel om tijdens uw bijeenkomst productief te blijven en het maximale uit uzelf te halen. Bij Landgoed de Horst staat vitale voeding daarom hoog in het vaandel. Zo zijn alle producten en gerechten die we serveren zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.  De keuken van Landgoed de Horst is internationaal georiënteerd en bereidt gerechten met kwalitatief hoogwaardige, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna alle producten zijn bovendien biologisch en voorzien van het Fairtrade keurmerk.

Tijdens uw bijeenkomst bieden wij tijdens de lunch voornamelijk voeding met gemakkelijk te verteren eiwitten aan. Dierlijke eiwitten, zoals vlees, kosten ons lichaam relatief veel energie om te verteren. Om zo veel mogelijk energie vrij te maken, kiezen wij daarom zoveel mogelijk voor salades en vers fruit. Zo voorkomen wij de zogenaamde “after-lunchdip”. Om toch aan de dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen, serveren wij veel vis. Tijdens het congres serveren we als lunch luxe belegde broodjes, met verse soep en salades. 

Voor de tussentijdse behoefte aan een zoete of hartige snack presenteren wij de gehele dag door onder meer verse en gedroogde vruchten, noten en pure chocolade. Gedroogde vruchten hebben een hogere voedingswaarde dan verse vruchten. Dit geldt niet alleen voor de suikers, maar ook voor de vitamines, vezels en mineralen. Bovendien bieden wij naast de hele dag luxe koffie en thee, ‘s middags gezonde fruitsappen aan. 

We laten u ook niet graag met een lege maag naar huis gaan, daarom serveren als afsluiting van het congres of evenement graag een borrel met hapjes. Ook deze zijn weer zo samengesteld om je nieuwe energie te geven. Na het congres de auto of het OV in? In dit kader kun je gebruik maken van een break-on-the-move; een tasje met diverse versnaperingen om energiek aan de thuisreis te beginnen. 

Mocht u nog andere culinaire wensen hebben, dan zijn onze koks altijd bereid om mee te denken. 

Overnachten

Wilt u in aanloop tot de bijeenkomst of na afloop blijven overnachten? Landgoed de Horst beschikt over 40 hotelkamers en 73 slaapkamers om in alle rust en comfort te overnachten in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. 

Landgoed de Horst heeft 40 tweepersoons hotelkamers die samen een kleinschalig, verrassend belevingshotel vormen. In de 40 kamers van Eb en Vloed ontvouwt zich vanaf een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie, of bijvoorbeeld muziek. De kamers dragen geen kamernummers, maar intrigerende namen als ‘Er moet Licht zijn’, ‘Play Time’ en ‘Bij Eb is je Eiland Groter’. Het verwijst naar de kunst in de kamer; want elke kamer heeft een eigen verhaal en eigen karakter

De inrichting van de 73 slaapkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.