Een theater met diverse voorstellingen

Culturele voorstellingen

Een paar keer per jaar vindt er in Theater Maitland een culturele voorstelling plaats i.s.m. Bibliotheek ZOUT en Amanti d'Arti ! De agenda van het theater is heel divers met cabaretvoorstellingen, muziek- of dansvoorstellingen en kindervoorstellingen. Bekijk hieronder een overzicht van de voorstellingen van dit theaterseizoen.

Concert:

Concert van Jim van der Zee

30 september 2018

The Voice of Holland 2018 winnaar Jim van der Zee uit Driebergen houdt een concert in onze eigen Theater Maitland. Een mooi programma van anderhalf uur met een zanger van wereldniveau. Na afloop van het concert volgt een signeersessie en kun je blijven dineren door gebruik te maken van het Theater Menu.

Lees meer
Kleutercabaret:

Samba Salad - Maya zingt de wereld rond

11 november 2018

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. Wat maakt ons verschillend? En wat hebben we hetzelfde? Maya gaat met jou op wereldreis, zingt, danst en trommelt er op los met haar muzikale troubadours. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

Lees meer
Mini Musical:

Theater Van Santen - De Kleine Prins

28 april 2019

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Eén groot avontuur, gebaseerd op De Kleine Prins van Antoine de Saint–Exupéry.

Lees meer