Een theater met diverse voorstellingen

Culturele voorstellingen

Een paar keer per jaar vindt er in Theater Maitland een culturele voorstelling plaats i.s.m. Bibliotheek ZOUT en Amanti d'Arti ! De agenda van het theater is heel divers met cabaretvoorstellingen, muziek- of dansvoorstellingen en kindervoorstellingen. Bekijk hieronder een overzicht van de voorstellingen van dit theaterseizoen.

Kleutercabaret:

Samba Salad - Maya zingt de wereld rond

11 november 2018

Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. Wat maakt ons verschillend? En wat hebben we hetzelfde? Maya gaat met jou op wereldreis, zingt, danst en trommelt er op los met haar muzikale troubadours. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

Lees meer
Mini Musical:

Theater Van Santen - De Kleine Prins

28 april 2019

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Eén groot avontuur, gebaseerd op De Kleine Prins van Antoine de Saint–Exupéry.

Lees meer
Kindervoorstelling

Nijntje op de fiets!

2 juni 2019

Zangeres en actrice Marianne van Houten neemt de kinderen mee in verhaaltjes en liedjes die verbonden zijn met de verschillende, bekende verhaaltjes over Neerlands meest bekende en geliefde konijntje. In het intieme Theater Maitland zitten alle kinderen vooraan en na afloop is er een momentje om met Marianne van Houten op de foto te gaan. 

Lees meer