Een theater met diverse voorstellingen

Culturele voorstellingen

Een paar keer per jaar vindt er in Theater Maitland een culturele voorstelling plaats i.s.m. Bibliotheek ZOUT en Amanti d'Arti ! De agenda van het theater is heel divers met cabaretvoorstellingen, muziek- of dansvoorstellingen en kindervoorstellingen. Bekijk hieronder een overzicht van de voorstellingen van dit theaterseizoen.

Theatervoorstelling:

Wie bang is, krijgt ook klappen

25 maart 2018

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door zijn angsten. Totdat al zijn angsten vijftien jaar geleden werkelijkheid werden: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing is hij optimistischer en sterker uit deze periode gekomen.

Lees meer
Kindervoorstelling:

Klein Zwanenmeer

15 april 2018

Kindervoorstelling Klein Zwanenmeer is een betoverende danstheatervoorstelling waarin dans wordt gecombineerd met poppentheater en magisch schimmenspel op een bewerking van de muziek van Tsjaikovski. Met veel fantasie en humor vertalen choreografen Jördis Cordua en Regina Magnus het beroemdste ballet aller tijden naar de belevingswereld van jonge kinderen.

Lees meer
Masterclass:

Drummen door Cesar Zuiderwijk

22 april 2018

In het jaar dat Cesar Zuiderwijk 50 jaar op Zildijan bekkens, 40 jaar op Pearl drums en 45 jaar bij de Golden Earring speelt, komt hij met een uur durende reis door de drumwereld. Op zijn bekende, levendige en humoristische wijze vertelt en speelt hij. 

Lees meer
Kindervoorstelling:

Nijntje op de fiets!

10 mei 2018

Wegens groot succes komt Nijntje op de fiets terug! Zangeres en actrice Marianne van Houten neemt de kinderen mee in verhaaltjes en liedjes die verbonden zijn met de verschillende, bekende verhaaltjes over neerlands meest bekende en geliefde konijntje. In het intieme Theater Maitland zitten alle kinderen vooraan en na afloop is er een momentje om met Marianne van Houten op de foto te gaan. Na afloop zijn er poffertjes verkrijgbaar in de foyer van Theater Maitland, jammie!

Lees meer
Concert:

Concert van Jim van der Zee

30 september 2018

The Voice of Holland 2018 winnaar Jim van der Zee uit Driebergen houdt een concert in onze eigen Theater Maitland. Een mooi programma van anderhalf uur met een zanger van wereldniveau. Na afloop van het concert volgt een signeersessie en kun je blijven dineren door gebruik te maken van het Theater Menu.

Lees meer