• Faciliteiten

    Voor elke gelegenheid de passende faciliteit

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Een overzicht van de faciliteiten en zalen

Landgoed de Horst biedt een totaalpakket. Overnachten kan in het hotel, eten in ons restaurant. Voor grote gezelschappen (vanaf vijftig personen) is er Congreszaal Maitland. Verder zijn er meerdere vergader- en trainingszalen. Landgoed de Horst kan zowel onderdak bieden aan kleine groepen, met specifieke wensen, als aan grote bijeenkomsten en congressen tot 275 personen. Hieronder vindt u een overzicht van de faciliteiten en zalen op Landgoed de Horst. 

Bekijk onze prijzen

Zalen

Alle soorten en maten

Het landgoed, de vergaderlocaties, de accommodatie en dienstverlening vormen samen een geheel, waarbij het werk- en leerrendement van onze gasten voorop staat. Zo kunnen zij zich optimaal concentreren op hun vergadering, training of congres.

Bekijk alle zalen
Congreszaal Maitland

Een congreszaal op maat

Maitland biedt plaats aan diverse groepen, tot wel 275 personen. Ook kleinere gezelschappen voelen zich er thuis. Dankzij de modulaire indeling kan de zaal verkleind worden wanneer daar behoefte aan is.

Lees meer over de congreszaal
Restaurant

Gezond en voedzaam

Bij een inspirerende leeromgeving past een hoogstaand, kwalitatief restaurant. Bij Landgoed de Horst wordt op hoog niveau gekookt. Het resultaat is een menu dat revitaliseert en perfect aansluit op de sfeervolle omgeving. Het restaurant beschikt over voldoende ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. Daarmee is het restaurant van Landgoed de Horst bij uitstek geschikt voor een goed ontbijt, versterkende lunch en sfeervol diner.

Lees meer over ons culinaire concept
Hotel

Een verkwikkende nachtrust

Speciaal voor meerdaagse bijeenkomsten biedt Landgoed de Horst uitgebreide hotelfaciliteiten met een breed assortiment aan kamers, geschikt voor zowel lang als kort verblijf.

Lees meer over de kamers

Benieuwd of er nog een zaal beschikbaar is?