• Maitland

    Een congreszaal op maat

Congreszaal Maitland

Landgoed de Horst is een inspirerende locatie voor congressen en conferenties. Het landgoed heeft een moderne congreszaal en beschikt over verschillende subruimtes. De flexibele wand waarmee de lounge bij de zaal betrokken kan worden, maakt het mogelijk één grote ruimte te creëren. Een groot gedeelte van de tribune kan ook ingeklapt worden, waardoor de ronde vloeroppervlakte geschikt is voor bijvoorbeeld een diner. 

Om een goede indruk te krijgen van de congreszaal zijn er 360 graden foto’s gemaakt. Neem een kijkje in de zaal, alsof u er daadwerkelijk instaat. 

Bekijk de congreszaal

Voor grote en kleine congressen

Een congres of evenement verdient een locatie die het samenzijn versterkt. Maitland is een uniek, veelzijdig podium voor zakelijke bijeenkomsten. Van productpresentatie tot training, en van symposium tot evenement. De congreszaal is een multifunctionele ruimte met 275 zitplaatsen. Door alleen de benedenring te gebruiken is de zaal ook zeer geschikt voor groepen van +/- 100 personen. Voor een verdiepende sessie beschikt de congreslocatie over verschillende ruimtes voor subgroepen. 

Bekijk alle zalen

Een multifunctionele zaal

De congreszaal is altijd exclusief beschikbaar voor uw groep. Maitland is uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur. Dankzij de lift is de congreszaal ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Op het dak van de congreszaal is een tribune, waardoor het gezelschap bij mooi weer ook kan kiezen om de bijeenkomst buiten voort te zetten.

Prijzen

Landgoed de Horst werkt op basis van arrangementen. Iedere bijeenkomst is anders, daarom maken we ook offertes op maat. Bij elk congresarrangement is standaard inbegrepen:

  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Onbeperkt luxe koffie, thee & sappen
  • Healty items
  • Bittergarnituur bij de borrel

Elke bijeenkomst die georganiseerd wordt in congreszaal Maitland krijgt een partymanager. Een partymanager is de vaste contactpersoon die alles regelt voor, tijdens en na het congres. Zo kunnen wij garanderen dat het een geslaagde bijeenkomst wordt. 

Bekijk onze prijzen

Maak gebruik van de buitenruimte

Het landgoed is 24 hectare groot waarvan 12 hectare eigen bos is. Dit biedt de mogelijkheid om een buitenactiviteit toe te voegen aan een congres. Voor ideeën kunt u onze 23 buitenactiviteiten inspiratiegids ontvangen.

Klik hier om de gids te ontvangen

Enthousiast over Maitland?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0343 55 61 79 of via welcome@landgoeddehorst.nl

Wij staan ook altijd voor u klaar om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf kan ervaren of de locatie past bij uw wensen. Komt u tijdens de lunch, dan krijgt u die van ons cadeau.  

Contact