• We hopen dat u heeft genoten op onze locatie!

Inzicht door uitzicht

Landgoed de Horst is een professionele en inspirerende locatie voor jouw bijeenkomst. Dit unieke landgoed heeft 30 vergaderzalen en een moderne congreszaal. Je kunt het landgoed makkelijk bereiken omdat het centraal in Nederland ligt, op 20 minuten afstand van Utrecht. Verkrijg nieuwe inzichten tijdens jouw vergadering, workshop of training door de variërende uitzichten die de locatie biedt in de bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug.

Ben je geïnteresseerd in onze locatie?

Totaalpakket

Landgoed de Horst biedt een totaalpakket aan. Overnachten kan in het hotel, eten in ons restaurant en natuurlijk hebben we verschillende zalen om te vergaderen en te trainen. Landgoed de Horst kan zowel onderdak bieden aan kleine groepen, met specifieke wensen, als aan grote bijeenkomsten en congressen tot 275 personen. Voor de grote gezelschappen is er congreszaal Maitland. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op één van onze parkeerplaatsen. Vanwege de fantastische ligging in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en met 24 hectare eigen bos en park is het de ideale locatie om binnen en buiten in de natuur te combineren.

Bekijk onze faciliteiten

Inspirerende vergaderruimtes

Landgoed de Horst is speciaal ingericht om het leren en het verkrijgen van nieuwe inzichten te stimuleren. Daarom zijn onze ruimtes niet standaard, maar dragen ze bij aan een inspirerende bijeenkomst. Dit is terug te zien in de inrichting van de ruimtes, waar gebruik is gemaakt van verschillende verrassingselementen zoals kunst en poëzie. Bovendien is elke vergaderzaal ruim met veel lichtinval en voorzien van comfortabele en luxe stoelen.

Bekijk onze zalen