• Sport & Teambuilding

    Bouwen aan een groepsgevoel

Sportieve activiteiten

Landgoed de Horst de ideale locatie voor een teambuilding- of sportactiviteit. Vanwege de fantastische ligging in de bossen van de Utrechtste Heuvelrug en met 24 hectare eigen bos en park, zijn er tal van aciviteiten mogelijk. Dit kan als stand-alone activiteit, maar ook als aanvulling op een vergadering, training of andere bijeenkomst.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op

Activiteiten

Actieve teambuilding

Een looptraining, een workshop schermen, yoga of boksen of een mountainbike-tocht door de prachtige omgeving van het landgoed. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van sportieve activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Ideaal om als team dichter bij elkaar te komen, om het hoofd leeg te maken na een hele dag in vergadering of training, of om energiek de dag te beginnen.

Voor ideeën kunt u onze 23 buitenactiviteiten inspiratiegids ontvangen.

Klik hier om de gids te ontvangen
Teambuilding op maat

Activiteiten

Een teambuilding-activiteit kunnen we ook op maat ontwikkelen. De activiteiten laten we aansluiten op de geconstateerde aandachtspunten. Gedrag wordt tijdens de opdrachten op een krachtige, effectieve en praktische wijze zichtbaar. Direct na de opdracht houden we een nabespreking onder leiding van een professionele trainer. Acties en reacties van groepen en/of individuen maken we zo bespreekbaar.

Voor ideeën kunt u onze 23 buitenactiviteiten inspiratiegids ontvangen.

Klik hier om de gids te ontvangen
Professionele partners

Samenwerking

Het organiseren van een sportieve (teambuilding)activiteit kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten. Dankzij samenwerking met professionals in deze discipline maken we een programma op maat. Ook op dit gebied kunnen wij u volledig faciliteren en ontzorgen.

De experts waarmee we samenwerken zijn professionele trainers die ruime ervaring hebben in het begeleiden van sport én teambuilding. Er wordt — indien gewenst — altijd aangesloten op de rest van de inhoudelijke bijeenkomst. We werken met veel plezier samen met trainers van de Baak, Outing Holland en Swingbo. Hebt u specifieke wensen, dan ontwikkelen wij een activiteit op maat.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze locatie?