• Stimulerende omgeving

    Ontmoeten, leren en verbinden

Leeromgeving

Bij Landgoed de Horst is alles erop gericht om goed te kunnen leren en het beste uit uzelf te halen. Verrassing en verwondering zijn aspecten die het leerproces bevorderen. Dat ervaart elke bezoeker dankzij de prikkelende kunst, inspirerende gedichten en de omringende natuur. Iedereen die het landgoed betreedt, wordt aan het denken gezet en tot verwondering verleid.

Is er beschikbaarheid?

Learning Lane

Op het landgoed zijn tal van objecten te vinden die bijdragen aan het leer- en denkproces. De bedoeling is te verwonderen en te verbazen. Een goed voorbeeld is de Learning Lane, een weg die door het landgoed meandert. De Learning Lane staat symbool voor de kronkelende route die mensen afleggen wanneer ze iets nieuws leren.

Is er beschikbaarheid?

Kunst op de kamer

Om onze gasten een optimaal stimulerende omgeving te bieden, werkt Landgoed de Horst samen met wisselende curatoren. Geregeld stellen zij een programma samen waarin verschillende culturele disciplines zoals beeldende kunst, theater en filosofie samenkomen. Het resultaat is terug te zien in de inrichting van de kamers, die voor inspiratie en verwondering zorgt.

Bekijk de overnachtingsmogelijkheden

Benieuwd naar onze mogelijkheden?