• Hotelkamers

    Na een heerlijke nacht actief erop uit

Overnachten in de bossen

Ontspannen kan bij uitstek in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug op Landgoed de Horst. Dit unieke landgoed ligt in Driebergen, op 20 minuten afstand van Utrecht. Ideaal om uit te rusten midden in het groen.

Tweepersoonskamers

Roomy double

Je vindt de Roomy double-hotelkamer op Landgoed de Horst in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de Roomy double-hotelkamers.

Bekijk hier een hotelkamer met bad of douche

 

Reserveer een Roomy double
Eenpersoonskamers

Solo compact room

Op Landgoed de Horst bestaat ook de mogelijkheid om te slapen in een eenpersoonskamer. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Solo cosy room en de Solo compact room.

De Solo compact room is ingericht met het kamer-koffer-kunstenaar project. Vanaf het moment dat u de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.

Bekijk hier een Solo compact room

 

Reserveer een Solo compact room
Eenpersoonskamers

Solo cosy room

De Solo cosy room is een up-to-date hotelkamer. Eenvoudig maar van alle gemakken is voorzien. Alle Solo cosy rooms beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie, telefoon en gratis internet. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de eenpersoonskamers.

Reserveer een Solo cosy room

Faciliteiten van het hotel

  • Een- en tweepersoons hotelkamers
  • Altijd inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Eigen bos op het landgoed
  • Beachvolleybalveld aanwezig
  • Gratis wifi  
  • Gratis parkeren
  • Check-in vanaf 15:00 uur
  • Check-out tot 11:00 uur

 

Ontbijt & bar

Uitgebreid ontbijtbuffet & bar

Elke ochtend staat op het landgoed een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet klaar. Geniet van al dit lekkers met uitzicht op de bosrijke omgeving.

In de bar zijn diverse drankjes en borrelhapjes te verkrijgen.

Bekijk hier de borrelkaart en de drankenkaart.

 

Utrechtse Heuvelrug

Omgeving

Landgoed de Horst in Driebergen is gelegen op de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht en Amersfoort. Op loopafstand bevindt zich het pittoreske centrum van Driebergen, met leuke winkels en restaurants. Ontdek wandelend of per fiets de heuvelachtige bossen in de buurt en ontdek de indrukwekkende kastelen.

 

Lees meer over de Utrechtse Heuvelrug