• Biologische wijnen van Vine to Wine

Biologische wijnen van Vine to Wine

Landgoed de Horst hecht veel waarde aan gezonde en vitale voeding. Energiek, duurzaam en lekker zijn speerpunten die hierbij centraal staan. Onze koks maken dan ook gebruik van duurzame en vaak biologische streekproducten. De heerlijke biologische wijnen van Vine to Wine passen om deze reden goed bij ons Voeding en Vitaliteitsconcept.

Vine to Wine
In 2006 en 2007 volgde Eveline Scheren een opleiding in Wine Management. Na eerst bij een wijnimporteur gewerkt te hebben, besloot ze voor zichzelf te beginnen. In 2010 begon ze als specialist in biologische wijnen: Vine to Wine was geboren!

Waarom biologische wijn?
Biologische wijn is wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven. Dit houdt in dat er in de wijngaard geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Dit zijn factoren die het natuurlijk evenwicht in de wijngaard verstoren. Door de druiven biologisch te telen, wordt het milieu minder belast en komt de bodem van de wijngaard weer tot leven. Zo ontstaat er een nieuw, natuurlijk evenwicht. Dit natuurlijk evenwicht zorgt voor een goede basis om kwalitatief mooie druiven te kunnen telen en draagt bij aan de smaak van de heerlijke wijnen van Vine to Wine.

Biologische wijn van Vine to Wine
Vine to Wine is gespecialiseerd in biologische wijnen, waardoor het bedrijf altijd wijnen van hoge kwaliteit levert. Landgoed de Horst hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om deze reden steunen wij kleine ondernemingen zoals Vine to Wine dan ook graag.

Ben je benieuwd geworden naar deze wijnen? Boek een kamer in het hotel van Landgoed de Horst en maak kennis met Vine to Wine of lees meer informatie op www.vinetowine.nl.