• Buitenshuis vergaderen

Buitenshuis vergaderen

Vergaderen moet effectief en zinvol zijn, maar waarom altijd in uw eigen kantoor? Komt dat omdat het makkelijker en sneller te organiseren is? Een andere omgeving kan juist zorgen voor dát stukje inspiratie wat u nodig heeft tijdens uw bijeenkomst. Investeren in een externe locatie kan van grote invloed zijn op uw vergadering. Benieuwd waarom?

Rust
Niet in de dagelijkse sleur maar even in een andere sfeer vergaderen kan enorm helpen. Effectief en zinvol vergaderen gebeurd meestal in een rustige omgeving. Doordat u de zorg uit handen kunt geven kunt u met een ‘rustig’ hoofd aan uw bijeenkomst beginnen. De balans tussen inspanning en ontspanning zorgt ervoor dat u optimaal kunt presteren.

Gezondheid
Energie hebben we nodig, maar bent u zich bewust van wie of wat u energie krijgt en wie of wat u energie kost? Veel mensen houden zich tijdens een vergadering staande op koffie en suikerhoudende dranken. Deze dranken zijn door de grote hoeveelheden suikers niet echt gezond. Vitale voeding is daarentegen een stuk gezonder en geeft veel energie. Daarom is dit een essentieel onderdeel om optimaal te kunnen presteren. Externe locaties bieden vaak vitale voeding als gezonde snacks, vis, fruit en noten aan. Hierdoor wordt de kans op bijvoorbeeld een after-dinner-dip teruggedrongen.

Faciliteiten en ervaring
Op een externe locatie wordt er een unieke beleving voor u en uw collega’s gecreëerd. Vergaderlocaties beschikken over allerlei vergaderbenodigdheden zoals een beamer, laptops, flip-overs en brainstormkits. Doordat zij met u mee denken kunt u meer uit uw vergadering halen.

Teambuilding
Externe locaties bieden vaak meer dan een zaal alleen. Tijdens een vergadering heeft u de mogelijkheid om aan bijvoorbeeld yoga, boksen of andere teambuildingsactiviteiten deel te nemen. Door deze factoren te koppelen verandert de groepsdynamiek. Een bijeenkomst kan daardoor actiever worden en kan de samenwerking verbeteren.
Landgoed de Horst en De Baak Seaside bieden beide een inspirerende omgeving waar u “out of the box” kan denken en waar brainstormen centraal staat. De ruimtes zijn zo ingericht dat u genoeg ruimte heeft en de zaal kan indelen naar uw wens. Wilt u meer weten over onze locaties? Klik hier voor onze arrangementen en ruimtes.

 

Anna Molenaar