• Collega aan het woord… Welmer Schoonhoven

Collega aan het woord… Welmer Schoonhoven

Welmer werkt 1,5 jaar voor Landgoed de Horst en is het aanspreekpunt voor bestaande klanten. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het genereren van new business. Zijn kracht zit in het persoonlijke contact en zijn oprechte enthousiasme voor de leeromgeving. De eerste ontmoeting met het landgoed heeft hij te danken aan zijn vrouw, die er een training volgde. Tijdens een diner raakte hij direct geïnspireerd door de omgeving. Het toeval was dat er vlak na het bezoek een vacature op LinkedIn kwam die op zijn lijf geschreven was: Accountmanager voor Landgoed de Horst en de Baak Seaside. 

Voor Welmer is het landgoed onderscheidend door de unieke leeruitstraling en het krijgen van persoonlijke aandacht. Daarnaast levert de diversiteit tussen oud en nieuw het landgoed veel mooie plekken op. Zoals bijvoorbeeld het gebouw BlauwGedicht waar wij nu een kopje koffie aan het drinken zijn, een modern en nieuw gebouw met veel ruimte en licht. BlauwGedicht heeft uitzicht op de bijzondere open thema-hotelkamers Eb & Vloed zeker één van de favorieten van Welmer. Het pittoreske gebouwtje de Blauwe Kei heeft juist weer authentieke sfeer die perfect past bij strategie- en heisessies. 

Tot slot is er nog Theater Maitland. Een bijzonder theater dat op een prachtige manier de spreker, het publiek en de natuur met elkaar in verbinding brengt. Door de originele constructie is er plek voor 275 mensen in het ronde en deels onder de grond geplaatste gebouw, met daglicht. 

De Learning Lane is en mag je niet missen op het landgoed, volgens Welmer. De Lane verbindt niet alleen de gebouwen op het landgoed maar staat ook symbool voor de lessen die je leert in het leven. Het gaat vaak met up’s en down’s en het loopt niet in een rechte lijn. Gelukkig heeft Welmer al veel mooie momenten mogen meemaken op het landgoed. Toch blijft het altijd het mooiste voor hem als de klant bij het bellen aangeeft dat de tijd bij de Horst een positieve ervaring is geweest. Dat is wat het werk voor Welmer het leukste maakt en hem motivatie geeft om door te gaan met dit werk. 

Behalve voor Landgoed de Horst is Welmer ook accountmanager voor de Baak Seaside. Een hele andere maar een minstens even bijzondere omgeving. Waar bij het landgoed vooral veel kleur, bomen, kunst en expressie kenmerkend zijn, straalt de Baak Seaside meer rust en sereniteit uit volgens Welmer. Het is een transparante locatie waarbij leren centraal staat, op een hoog niveau, zonder dat het op een school lijkt. Het is een plek waar je kunt dromen over de toekomst en diep in de zee kunt kijken. Lees meer over de Baak Seaside op: www.debaakseaside.nl

Wil je kennismaken met Landgoed de Horst dan ben je altijd welkom voor een rondleiding. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons reserveringsteam via: 0343 55 61 79 of welcome@landgoeddehorst.nl 

Quote Welmer: “Het is een plek waar je naar jezelf kunt kijken, leren en tot rust kunt komen. Slow Down.”