• Conference over het boek: De weg naar Compostela

Conference over het boek: De weg naar Compostela

Woensdag 10 februari had Theater Maitland wederom de eer om een prachtig evenement te hosten. Een conference vol inspiratie en interactie met korte gesprekken, kunst, beeld en muziek onder leiding van Harry Starren. 

De rode draad in het programma was de weg van zelfreflectie naar het diepste innerlijk met behulp van doorzettingsvermogen. Niet geheel toevallig is dit het centrale thema in het onlangs verschenen boek De weg naar Compostela, geschreven door William Strobbe, dat deze dag officieel werd gelanceerd. Hij liep in 54 dagen van Frankrijk naar Compostela en deed vele inzichten op. Verschillende mensen die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van het boek hebben een bijdrage geleverd aan deze bijeenkomst. De intieme setting van Theater Maitland, zorgde voor veel interactie tussen de sprekers en de gasten. Allen hebben mogen genieten van dit prachtige evenement, vol mooie verhalen, inspirerende sprekers, dans, muziek, kunst en heerlijke hapjes.
 
"Er bestaat een soort reizen dat veel zoekers naar de zin van het (werk)leven op weg heeft gestuurd en waar zij getransformeerd van terugkwamen. Pelgrimeren is een beweging vanuit hart en geest. Het uiterlijk voortbewegen is slechts een middel om de innerlijke verandering mogelijk te maken. De inzichten en ervaringen van zo'n tocht schenken het gevoel van rijkdom. Een proces dat voortduurt."
William Strobbe