• Een collega aan het woord... Lindy van Santen

Een collega aan het woord... Lindy van Santen

Op Landgoed de Horst worden er naast vergaderingen, trainingen, brainstormsessies en workshops ook grote evenementen georganiseerd, denk aan bijvoorbeeld congressen en theater voorstellingen. Theater Maitland is uitermate geschikt voor al uw wensen. Onze event adviseur Lindy van Santen zet graag haar expertise voor u in om u en uw gasten te ont-zorgen en uw evenement tot een groot succes te maken.

Lindy werkt 3 jaar als event adviseur voor zowel Landgoed de Horst als de Baak Seaside. Ik spreek met haar af onder het genot van een kopje thee. We hebben het over haar werk en haar passie hiervoor. Zij begon ooit als vakantiebaan bij de receptie van de Baak, is vervolgens gaan werken op de afdeling reserveringen om daarna aan de slag te gaan als programma coördinator. Nu is zij event adviseur. Een functie waar zij zich echt in thuis voelt en ik begrijp waarom. Vanaf het moment dat ik met haar ga zitten voel ik haar enthousiasme, gastvrijheid en energie. Vanuit haar verhaal begrijp ik dat zij een echt organisatietalent is, een spin in het web en vooral een fijn persoon.

We gaan wat dieper in op haar werk. Zij geeft aan dat zij geniet van de adrenaline die zij krijgt tijdens en na het organiseren van een evenement. Als ik doorvraag over de kwaliteiten die een event adviseur behoort te hebben, komt zij allereerst op gastvrijheid. Een pijler die bij onze organisatie hoog in het vaandel staat. Voor haar betekent gastvrijheid de wensen van de gast overtreffen.

Hoe zij dit doet? Door goed te luisteren naar de gast, mee te denken en te zoeken naar creatieve oplossingen. Wat haar daarbij helpt is het Theater Maitland op Landgoed de Horst, waarbij alles mogelijk is. Zo kunnen er verschillende settingen worden gecreëerd, denk aan concerten, voorstellingen, corporate events en intieme bijeenkomsten. Hoewel het theater ruimte biedt aan 275 gasten, kan er een waar huiskamer gevoel worden gecreëerd. Zo kan het theater zelfs worden omgebouwd tot een luxe restaurant. Het is een waanzinnig mooie locatie tussen de bomen waar met mooi weer het grote grasveld naast het theater ook enorm populair is. Zo is er in het verleden zelfs een speelparadijs gecreëerd voor een zomerdag met Stichting Het Vergeten Kind en een winterdag met Stichting Papageno en De Horison.

Haar mooiste moment op het landgoed was een groot evenement met Ricardo Semler, waarbij de dag werd afgesloten met een diner, in een prachtige setting met gedekte ronde tafels, in het Theater Maitland. Een evenement waarbij veel impulsieve spontane acties gebeurden, zoals een muzikaal intermezzo. Van een evenement zoals deze en de complimenten die zij heeft mogen ontvangen achteraf, krijgt zij energie en voldoening. Lindy geniet als ook haar gasten dat doen.

Lindy’s favoriete plekken op Landgoed de Horst zijn het landhuis, waar de gastvrijheid ultiem kan worden beleefd en gevoeld met alle zintuigen. De geur, het zien van de oude stijl en het voelen van warmte. Maar juist ook het tegenstrijdige zoals het moderne Theater Maitland en het hotel Eb en Vloed zijn ook haar favoriet. In een notendop is er voor ieder wat wils. U kunt er individueel terecht voor uw leervragen en ontwikkeling maar ook grote groepen kunnen op het landgoed terecht.

Na het gesprek besluit ik een wandeling te maken over het landgoed. Ik begin bij het landhuis en begrijp precies wat Lindy bedoelt met gastvrijheid voelen met alle zintuigen. Ik geniet van de sfeer en vervolg mijn wandeling om te eindigen bij het Theater Maitland. Wat ik voor mij zie? Een intieme dinersetting met mijn collega’s, een theatervoorstelling van mijn favoriete toneelgroep en een geweldig corporate event met een interessante spreker.