• Frisse nieuwe smaakwaters op Landgoed de Horst

Frisse nieuwe smaakwaters op Landgoed de Horst

Op Landgoed de Horst zijn twee heerlijke en gezonde nieuwe smaakwaters te proeven. Deze smaakwaters zijn ’s middags beschikbaar in de lounges van de verschillende gebouwen, om jezelf zo goed mogelijk op te laden voor de rest van de dag. De ingrediënten die in deze waters gebruikt worden bevatten allerlei stoffen die goed voor je zijn en waar je energie van krijgt.

Het eerste smaakwater is een combinatie van perzik, lavendel en rode bessen. Perzik is een dorstlessende vrucht die vitaminen bevat waardoor je je snel energieker zult voelen. Samen met de lavendel en de rode bessen hebben deze ingrediënten een geneeskrachtige werking.

Het tweede smaakwater bevat water met aloë vera, watermeloen en citroengras. Aloë vera is zeer gezond omdat deze plant vol met vitamines zit. Watermeloen en citroengras zullen het concentratievermogen bevorderen en zorgen voor een verkwikkend effect op het lichaam. 

Wilt u thuis ook nog genieten van deze smaakwaters? Dat kan! Hieronder de ingrediënten voor de verfrissende en energieke smaakwaters.

Ingrediënten 1 liter perzik, lavendel en rode bessenwater:
- 0,8 liter water
- 0,2 liter perzikcoulis
- 1/3 stuk stevige perzik
- Een takje lavendel
- Een handjevol rode bessen                           

Ingrediënten 1 liter aloë vera, watermeloen en citroengraswater:
- 0,8 liter water
- 0,2 liter watermeloencoulis
- 1/5 stengel aloë vera
- 1/3 stengel citroengras