• Gast aan het woord: Taneesha Gendaram

Gast aan het woord: Taneesha Gendaram

Wij zijn altijd erg benieuwd naar hoe onze gasten hun bijeenkomst op onze locatie ervaren. Telefonisch nam ik contact op met Taneesha, werkzaam als medewerker Crisisbeheersing bij het ‎Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Naar horen zeggen een spontane vrouw en die verwachting werd zeker waargemaakt. Wat volgde was een enthousiast en positief gesprek over haar bevindingen op het Landgoed.

Taneesha is o.a. verantwoordelijk voor de communicatie en organiseert 1x per jaar een netwerkevenement specifiek voor crisismedewerkers in de branche. Een evenement waar men elkaar ontmoet, elkaar op de hoogte kan stellen, informatie kan delen en elkaar beter kan leren kennen.

Tijdens haar zoektocht naar een geschikte locatie voor dit evenement kwam zij terecht op de website van Landgoed de Horst. Ze was op zoek naar een inspirerende locatie maar tevens ook naar een locatie waar men goed bereikbaar is in het geval van een crisis, denk aan wifi en telefonieverbinding. Verder is het van belang dat de zalen van goede kwaliteit zijn, er overnachtingsmogelijkheden zijn, er apart van anderen gegeten kan worden en er een gezellige sfeer hangt, zodat mensen zich op hun gemak voelen om gezellig te gaan netwerken. Ook kijkt zij naar de hospitality. Er moet namelijk veel mogelijk zijn omdat zij een divers programma met break-out sessies, plenaire sessies en zelfs team buildings activiteiten organiseert. Ze was op zoek naar het complete plaatje.
Geïnspireerd door de website besloot zij een kijkje te gaan nemen op het landgoed. Onze reserveringsadviseur Melissa en onze accountmanager Welmer zorgden voor een warm ontvangst op het landgoed waar Taneesha een uitgebreide rondleiding kreeg. Haar verwachtingen waren overtroffen. “Fijn dat er echt de tijd wordt genomen, je voelt dat je oprecht persoonlijke aandacht krijgt en dat er goed wordt meegedacht. Alle wijzigingen zijn mogelijk, zelfs als er last minute iets veranderd weet het team daar mee te managen en goed op in te spelen.”

Wat zij in de voorbereidingen naar het evenement en tijdens het evenement opmerkte is dat het hele team enorm gastvrij en open is. Ook is niets teveel gevraagd. Het is echt te merken in de kleine details dat de normen en waarden hoog zijn waardoor het landgoed het verschil maakt. Als zij de locatie kort zou moeten beschrijven komt ze op gastvrij, creatief (in die zin dat iedereen meedenkt en anticipeert op wanneer bijvoorbeeld de planning wordt gewijzigd) en professioneel.
“De ruimtes zijn mooi, de medewerkers zijn gastvrij, het food concept is verrassend en de kunst geeft een sfeer wat inspireert.” Het landgoed geeft Taneesha dat complete plaatje.