• Het is Fairtrade week!

Het is Fairtrade week!

Wat is Fairtrade precies?
Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een beter plek te verwerven in de handelsketen. Zo kunnen zij leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is naast een keurmerk ook een wereldwijde beweging. Het staat voor een beter bestaan voor de boeren met eerlijke en duurzame voorwaarden. De kopers van het product zijn verplicht een minimumprijs te betalen en de boeren dienen een milieuvriendelijke en duurzame productie te leveren met een democratisch en transparante werkwijze voor de werknemers.

Landgoed de Horst
Bij Landgoed de Horst streven we naar het gebruik van 100% duurzame inkoop van onze food & beverage producten, biologische-, MVO- en Fairtrade-producten. Het internationaal georiënteerde menu is energiek, duurzaam en vooral lekker! De speerpunten in de keukens van Landgoed de Horst. Wij kiezen hierop bewust onze leveranciers, waar wij je de komende tijd meer over gaan vertellen.

Binnen het vitaliteitsconcept serveren wij tijdens de lunch veel salades, groenten en vis. Pure chocolade, gedroogde vruchten en noten staan voor het grijpen in alle lounges; zo kunnen onze bezoekers hun suiker- en energieniveau op peil houden en fit en energiek blijven. Lees hier meer over ons Voeding & Vitaliteitsconcept.