• Interview met onze accountmanager... Mieke

Interview met onze accountmanager... Mieke

Sinds vorig jaar september werkt Mieke bij Baak Hospitality. Vanaf het moment dat zij het Landgoed voor de eerste keer betrad was zij verwonderd door de omgeving. Zij genoot van de bomen, de vogels die floten en de vele kunstvoorwerpen zoals de ezel op de surfplank.

Zij begon ooit in de reisbranche, echter na een aantal jaar wilde zij niet meer reizen, maar wel in contact blijven met mensen. Mieke dacht na over het talent dat zij had ontwikkeld tijdens haar studententijd toen ze met veel succes kranten verkocht en realiseerde zich dat verkopen niet alleen haar talent was, maar ook haar passie. Inmiddels werkt Mieke al meer dan 20 jaar als accountmanager voor diverse organisaties binnen de zakelijke dienstverlening en nu al een jaar bij de Baak.

Als accountmanager bij de Baak heeft Mieke het voorrecht om gasten persoonlijk te ontvangen op het Landgoed. Dit houdt onder andere in dat zij veel rondleidingen geeft. Zij inventariseert de behoeften van de gasten en hoopt dat alle gasten verwonderd en geïnspireerd terug gaan naar huis na een bezoek aan het landgoed. Zij laat niet alleen de ruimtes zien maar verteld ook het verhaal achter  het landgoed. Mieke vindt het altijd leuk om mensen een goed gevoel te geven.

Voor Mieke kwam werken bij de Baak was zij nog nooit eerder op het landgoed of bij de Baak Seaside in Noordwijk geweest. Wel wist zij van het bestaan omdat de managers van haar vorige baan en zelfs haar vader trainingen hebben gevolgd op onze locaties. Landgoed de Horst geeft haar rust, ontspanning en inspiratie zodat zij met veel plezier en energie aan de slag gaat. Zodra zij op het landgoed aankomt en de auto uitstapt haalt ze diep adem en voelt ze de frisse lucht door haar longen stromen.  Zij omschrijft het landgoed als verrassend, authentiek, inspirerend en bosrijk.

Voor haar betekent hospitality dat de gast zich thuis voelt. Dat houdt in: echt persoonlijke aandacht te geven, je echt verdiepen in de mensen en zo aan de wensen van de gast voldoen en die zelfs te overtreffen. Mieke beschouwt het als een voorrecht om op het landgoed te werken en o.a. rondleidingen te geven in deze prachtige omgeving. “Heerlijk, die boslucht, de kunstvoorwerpen en last but not least de interessante contacten die ik hierbij opdoe. Ik ben pas echt blij als er een reservering uit een rondleiding voortkomt.”


Cheyenne Seraus