• Maitland late

Maitland late

Er valt iets buitengewoons te beleven en na de voorstelling ben je een ervaring rijker. Waar het over gaat is elke keer weer een verrassing. Niet precies weten wat je gaat zien en toch gaan, dat werkt! Het theater is een schitterende plek en het programma is door de Baak ontwikkeld. Genoeg basis voor nieuwsgierigheid en vertrouwen toch? 

Maangezichten
Bart en Anouk hebben een boek gemaakt: Maangezichten. Maangezichten is een toch door de nacht in tekeningen en gedichten. Een onderzoekend dialoog, een briefwisseling tussen tekening en taal. Gemaakt in de late uren van de avond en de beginnende uren van de nacht. Het boek is verkrijgbaar via www.bol.com, www.managementboek.nl en www.libris.nl

Bart van Rosmalen is van origine cellist en theatermaker en was destijds verbonden aan Orkater. Sinds 2014 geeft hij als lector leiding aan het lectoraat Kunst en Professionalisering van HKU.

Anouk Saleming werkt als schrijver en regisseur bij diverse gezelschappen. Ze is als docent verbonden aan HKU en als praktijkonderzoeker aan het lectoraat Kunst en Professionalisering. In 2016 kwam haar eerste boek uit: ‘Paradise Now’, dat onlangs genomineerd is voor de jonge jury debuutprijs.