• Nationaal park Heuvelrug genomineerd als ‘Mooiste natuurgebied van Nederland’.

Nationaal park Heuvelrug genomineerd als ‘Mooiste natuurgebied van Nederland’.

Het Nationaal Park Heuvelrug is genomineerd voor de publieksverkiezing ‘Mooiste natuurgebied van Nederland’! Met deze verkiezing kan het publiek zich uitspreken over de natuur in Nederland, om men hierbij meer te betrekken en enthousiast te maken voor natuur in Nederland. Het is een initiatief vanuit het Ministerie van Economische Zaken om de kwaliteit en toegankelijkheid te verbeteren en om de mooiste natuurgebieden en landschappen voor binnen- en buitenlandse bezoekers op de kaart te zetten.

Iedereen kan vanaf heden tot en met 31 oktober stemmen op zijn of haar mooiste natuurgebied, dus ook Nationaal Park Heuvelrug. Help jij het park met het winnen van deze titel? Stemmen kan via: www.mooistenatuurgebied.nl

Nationaal Park Heuvelrug is een gebied dat zich onderscheid door haar rijkheid en verscheidenheid in natuur en cultuur. Het is een gebied van 20.000 hectare aaneengesloten natuur, waar je in stilte kunt dwalen. Op vele plekken borrelt en stroomt het water. Je kunt er eindeloos fietsen langs velden en wegen die je op het ene moment meenemen door de stilte van de natuur en op een ander moment leiden naar een bruisend stadshart.

Landgoed de Horst ligt in dit mooie natuurgebied. In een mooie bosrijke omgeving bieden wij prachtige hotelkamers aan. Kijk hier voor  het boeken van een kamer.