• Nieuwe smaakwaters

Nieuwe smaakwaters

Op Landgoed de Horst zijn twee heerlijke nieuwe smaakwaters te proeven. Deze smaakwaters zijn ’s middags altijd beschikbaar in de lounges van de verschillende gebouwen, om jezelf zo goed mogelijk op te laden voor de rest van de dag. In de ingrediënten die in deze waters gebruikt zijn, zitten allerlei stoffen die je zo fris mogelijk houden.


De eerste smaakwater is een combinatie van bergamot en verveine. Bergamot heeft een zenuwontspannende en angstverdrijvende werking. Daarnaast werkt bergamot opluchtend, ontspannend en frist het de ziel op. Na een dag van een intensieve, zware training is een glas smaakwater met bergamot hetgeen wat je nodig hebt om jezelf op te frissen en in volle rust weer de dag voort te zetten.
De tweede smaakwater is een combinatie van rabarber, gember en mint. Om deze smaakwater wat frisser te maken is hier ook limoenblad aan toegevoegd. De pure smaak van rabarber, gember en mint zijn zeer verfrissend voor lichaam en geest, wat ervoor zorgt dat je optimaal verder met je training kunt!