• Rungis groente & fruit

Rungis groente & fruit

Op Landgoed de Horst worden onze leveranciers met zorg gekozen die passen binnen ons Voeding & Vitaliteitsconcept. Daarom kiezen wij voor Rungis voor onze groente en fruit! 
Rungis is sinds 1989 een ambachtelijk familiebedrijf en is opgericht door Gert Jan en Francis Zonneveld Piek, in een kleine loods in Barendrecht.

Vijf seizoenen
Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit. Er bestaan vijf unieke seizoenen met groente, fruit en kruiden die authentiek zijn voor de jaargetijden: winter, lente, voorzomer, zomer en herfst. Deze groenten zijn een belangrijk onderdeel binnen de vitale voeding bij bijvoorbeeld een vergaderarrangement of een congres.

Waarom Rungis?
Landgoed de Horst streeft naar 100% gebruik van duurzame, biologische of Fairtrade producten. Rungis neemt op het gebied van ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ haar verantwoordelijkheid. Als groente- en fruitspecialist handelt Rungis met respect voor de natuur, maatschappij, medewerkers, klant, teler en product! “Duurzaam ondernemen zal tenslotte winst opleveren voor iedereen.” 
Lees meer over Rungis op www.rungis.nl

Benieuwd naar de groente- en fruitproducten van Rungis? Boek dan nu een dag- of meerdaagse-arrangementen en pak een lekker stuk fruit bij de koffie & thee punten op het landgoed in Driebergen.