• Tip van de Partymanager... Hoe kies je een perfecte evenementenlocatie?

Tip van de Partymanager... Hoe kies je een perfecte evenementenlocatie?

Onze partymanager Barbara Berkelaar deelt een nieuwe tip voor het organiseren van evenementen en congressen. De locatie is de basis voor een event. Hoe kies je een evenementenlocatie die perfect aansluit bij jouw bijeenkomst?

Het aanbod van eventlocaties in Nederland is groot. Als eventmanager kun je bij tientallen locaties een offerte opvragen en toch jouw ideale locatie mislopen. Bij het kiezen van een locatie let je in eerste instantie op een aantal basiselementen zoals prijs, ligging en zaalcapaciteit. Wil je echter een verschil maken, kijk dan naar de doelstellingen en de doelgroep van het evenement. Vanuit dit standpunt kan je effectief aan de slag gaan met de begroting, programma, locatie en de uitnodigingen.

Een evenementenlocatie is zeer bepalend voor de beleving van de gasten en uitstraling van het event. Het is niet alleen belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is, maar ook dat de catering van kwaliteit is en dat deze past bij jouw budget. Het is heel waardevol dat de locatie aansluit bij de doelstellingen en de doelgroep.

De locaties Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk staan bekend om het lerende karakter. Het zijn inspirerende plekken waar mensen bijeenkomen om te ontmoeten, te leren en te verbinden. De inrichting en omgeving is gericht op het ontplooien van talent, hierbij is kunst een bron van inspiratie. En onze gezonde en vitale voeding is zodanig samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de mentale en fysieke energiebehoefte van onze gasten.

Staat leren, kennisoverdracht en informeren centraal bij jouw event? Denk dan goed na over de locatie zodat er geen familiefeest in de zaal ernaast wordt georganiseerd. Wij ontvangen je graag op onze inspirerende leerlocaties Landgoed de Horst in de bosrijke omgeving in Driebergen of bij de Baak Seaside aan zee in Noordwijk.

Bekijk hier onze arrangementen of plan een rondleiding in.