• Valentijnsweekend

Valentijnsweekend

Heeft u al plannen voor Valentijn? In het Valentijnsweekend van 12 t/m 14 februari vieren ook wij de liefde. Wat dacht u van een romantisch weekendje weg? Ontspannen wandelen in de bossen, heerlijk dineren in het gezellige Driebergen en overnachten in een luxe kamer in ons verrassende belevingshotel. Bent u al aan het genieten van het idee?

Informatie
• Overnachting in een luxe kamer, met prachtig uitzicht
• Ontvangst met een glas prosecco
• Uitgebreid vitaal ontbijtbuffet
• Late check-out

Het Landgoed is gesitueerd op 23 hectare groen en biedt een prachtig park en bos om heerlijk te wandelen. Het is een omgeving van tegenstellingen: oud en nieuw, eenvoud en overvloed, leren en ontspanning, cultuur en natuur. Overnacht in één van onze hotelkamers met een prachtig uitzicht op het bos. In uw kamer ontvouwt zich vanaf het moment dat u de kamer binnenstapt een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie, of bijvoorbeeld muziek. Geniet van de luxe en het mooie uitzicht wat de kamer te bieden heeft.

Wilt u uw partner verrassen met een romantisch weekendje weg? Voor meer informatie en online reserveren klikt u hier. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze reserveringsafdeling via 0343 55 61 79 of u kunt een mail sturen naar welcome@landgoeddehorst.nl. Vermeld het Valentijnsweekend bij uw reservering.

Weekendje weg in Driebergen
Landgoed de Horst is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. In de omliggende eeuwenoude bossen kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Bezienswaardigheden zoals Huis Doorn, Paleis Soestdijk en Slot Zeist zijn op een steenworp afstand. Zin om te winkelen? Vanuit Driebergen bent u zo in Utrecht en Amersfoort.
Driebergen biedt op culinair gebied veel aanbod. Wij hebben alvast een kleine selectie voor u gemaakt. Heerlijk dineren kunt u onder andere bij het Wapen van Rijssenburg, Groenland of Bistro Paul. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om op tijd te reserveren.