• Vijf inspirerende buitenactiviteiten tijdens een evenement

Vijf inspirerende buitenactiviteiten tijdens een evenement

Landgoed de Horst is een evenementenlocatie met veel buitenruimte. Er zijn verschillende grasvelden aanwezig en zelfs een eigen bos van 12 hectaren. Met mooi weer, vooral in de zomermaanden geeft dit leuke extra mogelijkheden voor bij een zakelijke bijeenkomst of evenement. 

Ter inspiratie hebben we vijf verschillende buitenactiviteiten op een rijtje gezet die een leuke aanvulling kunnen zijn bij een zakelijke bijeenkomst. De onderstaande voorbeelden kun je gebruiken als teambuildingsactiviteit of tijdens een pauze.

Dansworkshop
Voor een vrolijk en luchtig tussendoortje is een dansworkshop een leuke toevoeging bij jouw event. Kies een dans die past bij jouw groep of juist iets wat vernieuwd is voor de groep. Er zijn vele mogelijkheden zoals discodansen, salsadansen, linedance of een speciale Grease workshop. 

Activiteitenplein
Gebruik het grasveld voor een uitgebreid activiteitenplein, vol met ludieke spelletjes. Wat dacht je van levend voetbal, een stormbaan of Twister. Er is van alles mogelijk. 

Drones
Probeer in teamverband een parcours te vliegen met een drone! Een activiteit waarbij communiceren, afstemmen, samenwerken, experimenteren en uitvoeren aan te pas komen.

Djembé workshop
Luister en leer van elkaar zodat jullie allen hetzelfde ritme kunnen aanhouden. Een muzikale activiteit waarbij jullie duidelijk laten horen aanwezig te zijn op de locatie!

Schapendrijven
Een unieke teambuildingsactiviteit: Schapendrijven! Hoe zorg je er samen voor dat de schapen het uitdagende parcours doorkomen? Welke rol pak jij in een team als er een schaap ontsnapt?

Organiseer je binnenkort een event of congres? Dan is onze congreszaal Maitland wellicht iets voor jouw bijeenkomst. Lees hier meer. Lees hier meer