• Volledig verzorgde retraite van vrijdag 16 t/m 18 december

Volledig verzorgde retraite van vrijdag 16 t/m 18 december

Een weekend waarin genieten, bewustwording en verdieping voorop staan. Alleen of samen, waar jij zin in hebt. In het landhuis nemen Marloes Klaver en Mariëlle Stokdijk je mee op een persoonlijke reis waarin alle belangrijke dimensies van het menselijk bestaan in balans aan bod komen.

Programma
Het programma is afwisselend met onder andere meditatie en yoga. Deelname aan de onderdelen is vrijblijvend.

Vrijdag
Vanaf 13:00 uur ben je welkom op Landgoed de Horst. In de namiddag word je welkom geheten en kun je genieten van een heerlijk diner. ’S Avonds is de eerste yin yogasessie.

Zaterdag
We starten de dag met zonnegroeten en meditatie. Na het ontbijt kun je een tweede sessie yoga volgen of een begeleide duurloop maken door het bos. Na een meditatiesessie en de lunch is er in de middag vrije ruimte. Na het diner eindigen we deze dag met meditatie en een toelichting van het zondagochtend stilteprogramma.

Zondag
De zondag staat in het teken van samen zijn in stilte. De dag start met licht bewegen en een meditatie onder begeleiding. Na het ontbijt maken we een stiltewandeling. Bij de start van de lunch verbreken we de stilte en is er ruimte om met elkaar ervaringen te delen. Het begin van de middag bestaat uit vrij te besteden tijd. We eindigen het weekend met een laatste yoga- en meditatiesessie, waarna de mogelijkheid bestaat om ervaringen uit te wisselen. Om 17:00 uur is het programma afgelopen.

Als je geen ervaring hebt met (yin)yoga of meditatie, biedt dit weekend een mooie kennismaking hiermee. Als je wel ervaring hebt, is er de mogelijkheid je beoefening verder te verdiepen.

Aantal deelnemers:
8 – 18 personen

Locatie:
Het landhuis, Landgoed de Horst

Datum:
16 – 18 december 2016

Deelname:
Deelname kost: € 390,-. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op: www.onesta.nl/retraites of e-mail naar info@onesta.nl of telefonisch 06-52611109

Kun je in december niet deelnemen? Het volgende weekend vindt plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 februari 2017.