• Over ons

    Het draait om de mens

Een inspirerende ontmoeting

Het landgoed, de vergaderlocaties, de accommodatie en onze dienstverlening staan in dienst van onze gasten; zij moeten zich optimaal kunnen concentreren op hun vergadering, training of evenement. Zo dragen wij bij aan het optimale werk- en leerrendement van onze gasten.

Bekijk de referenties

Ons verhaal

Waar wij vandaan komen

Alle collega's van Landgoed de Horst en de Baak Seaside hebben gezamenlijk gewerkt aan een corporate story. Een verhaal waarin we vertellen waarin wij uniek zijn en waarom wij allen met veel plezier elke dag op onze locatie(s) werken.

Lees meer over ons verhaal
Geschiedenis

Onze rijke historie

De rijke historie van Landgoed de Horst gaat terug tot 1835. Wist u bijvoorbeeld dat het landhuis gebouwd werd in opdracht van een rentenier uit Zeist?

Lees meer over de geschiedenis
MVO

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn verweven in onze dagelijkse werkzaamheden en dienstverlening. Landgoed de Horst voldoet aan meer dan de basisvereisten en is op dit gebied voorloper in de branche. Wij geven graag het goede voorbeeld!

Lees meer over MVO

Golden Green Key

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Dit keurmerk toont aan dat de deelnemers bij hun dagelijkse werkzaamheden de druk van hun onderneming op natuur en milieu minimaliseren. Landgoed de Horst is ‘Gold Member’; wij voldoen aan de hoogste standaardeisen.

 

Heeft u een vraag? Wij zijn u graag van dienst.