• Referenties

    Klanten over ons

Referenties & ervaringen

Landgoed de Horst hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en wij vertalen dit ook graag naar onze gasten. Gastvrijheid zit in ons hart. Hoe ervaren onze gasten onze locatie en gastvrijheid?

"Het event verliep erg goed bij Landgoed de Horst, het service niveau is hoog en volledig gericht op ontzorgen!"

“Wat een fantastische locatie om samen te komen. Alles op deze locatie ondersteunt in het uitdragen van je doel van die dag. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk en de hapjes die geserveerd werden heerlijk en eerlijk! Top congres gehad.”

“Voor de derde maal hebben wij ons jaarlijkse conferentie geboekt op Landgoed De Horst en ook dit jaar was het door hen weer perfect geregeld. Reserveringen, techniek, catering; alles is tot in de puntjes verzorgd!”

"Het gehele proces, van een datum vaststellen tot aan de realisatie van ons congres, werden we overal behulpzaam geholpen. Correcte event manager (tot in de puntjes geregeld!) goede koffie, lekkere broodjes, horecatoppers met juiste timing, juiste routing en communicatie, AV goed voorbereid..."

“Nogmaals dank voor jullie enorme inzet gisteren bij onze bijeenkomst. Jullie perfectie en details (het meedenken op allerlei vlakken) heeft enorm bijgedragen aan een succesvolle bijeenkomst.”

“Dank voor alle hulp in aanloop naar en tijdens ons event! Jullie locatie is zeer gewaardeerd met een 8,4 score!”

“Heel hartelijk dank voor de fijne samenwerking en de prachtige Impact Dagen bij Landgoed de Horst. Mede dankzij jullie inzet en toewijding waren dit een van de meest succesvolle Impact Days tot nu toe.”

"De dag is hartstikke goed verlopen, ook dankzij jullie fijne medewerking! Zo blij mee! En die lunch was geweldig!"

"Nogmaals dank aan jou en je collega’s voor de service afgelopen zaterdag. Het was een heel geslaagde dag. We kregen veel complimenten over de locatie, de lekkere broodjes en overige service."

“Wat was het een geweldige dag. Mede door de gastvrije ontvangst op jullie schitterende locatie is deze dag heel succesvol verlopen. We hebben van veel leden positieve reacties gekregen. De ontvangst was uitstekend (bewegwijzering, parkeerwacht, paraplu’s), de catering prima en de…

"Zoals we door jullie zijn begeleid de hele dag, en daarvoor ook al, komt niet veel voor.Ik wilde jullie bedanken voor de goede zorgen, de mooie plek, het heerlijke eten en de technische ondersteuning. Het ontbrak ons werkelijk aan niks. Ook de standhouders, sprekers en leden waren erg…

"Naast het feit dat ik gecharmeerd ben van een bosrijke omgeving ben ik ook vooral gecharmeerd van het 'wij doen het net even iets anders' concept. De Baak vertaalt haar missie en identiteit op een prachtige manier in de kleinste details. Ik houd van kunst, gedichten en veelzeggende teksten op…

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde lancering van ons centrum op een super locatie! Alles was top geregeld en het was zeer prettig samen te werken. Dus veel dank daarvoor. De Horst als locatie is zeker voor herhaling vatbaar!" 

"Het was een heerlijke meeting in een bijzondere ruimte met veel licht en zon, binnen en buiten met een heerlijke lunch!"

"Landgoed de Horst is voor ons dé plek om onze retraites te geven: een mooie en inspirerende omgeving en vriendelijk personeel. Een goede combinatie van kwaliteit en eenvoud.  Elk seizoen weer anders". 

"Gastvrijheid, flexibiliteit en gezelligheid. De drie sleutelwoorden die Landgoed de Horst ons elk event weer biedt."

"Alles was goed geregeld, de zaal was functioneel en de slaapruimtes waren comfortabel. Fijn dat er goed werd ingespeeld op onze wensen wat betreft voeding. Het is een rustige omgeving, heel positief en prettig om over het landgoed te lopen naar de gebouwen. Dat zorgde voor een onstpannen gevoel."

“Fijn dat er echt de tijd wordt genomen, je voelt dat je oprecht persoonlijke aandacht krijgt en dat er goed wordt meegedacht. Alle wijzigingen zijn mogelijk, zelfs als er last minute iets veranderd weet het team daar mee te managen en goed op in te spelen.”

"De locatie is een plaatje, parkeerruimte, toen het regende stonden er paraplu's klaar, iedereen is aardig, overal koffie, thee en lekkere hapjes: je voelt je zo welkom!"

"Het succes van ons evenement is in grote mate te danken aan de ondersteuning die wij door de medewerkers van Landgoed de Horst hebben gekregen. Logistiek en catering waren uitstekend verzorgd en de complexe techniek rond ons evenement was bij Sjoerd in de best denkbare handen."

"Theater Maitland ligt in een prachtige inspirerende omgeving. Een factor die erg van belang is voor Anne-Marie, omdat de deelnemers geïnspireerd dienen te worden. Het unieke van het theater is dat ondanks dat het plaats biedt aan 280 gasten, het toch erg intiem blijft."

"We kennen de locaties en we weten wat de mogelijkheden zijn… maar nog veel belangrijker, de locatie kent ons. De samenwerking is geweldig en jullie denken altijd met ons mee om de evenementen op een hoger niveau te krijgen en daarnaast voelen wij ons thuis. Allemaal!"

Zelf ook iets organiseren op het landgoed?