• Trainingslocatie in het bos

Trainingslocatie in de bossen van Driebergen

Landgoed de Horst is een trainingslocatie gelegen in de bossen van Driebergen. Het landgoed is passend voor allerlei soorten trainingen want er zijn in totaal 30 verschillende trainingsruimtes, ideaal voor kleine- en grote groepen. Alle trainingszalen zijn comfortabel, ruim en hebben veel lichtinval en zijn optimaal ingericht om te kunnen werken en leren. Landgoed de Horst is een unieke locatie omdat inspireren, ontmoeten, leren, trainen en verbinden centraal staan. Het is geschikt voor trainingen die meerdere dagen duren door de ruime overnachtingsmogelijkheden en de trainingslocatie in het bos is goed bereikbaar door de centrale ligging midden in het land. Kortom het is een complete trainingslocatie met een fantastische ligging in de bossen van Driebergen. 

Trainingslocatie in het bos

Het landgoed is trainingslocatie met overnachtingsmogelijkheden en is hierdoor ideaal voor trainingen die meerdere dagen duren. Er zijn drie verschillende kamertypes zodat er voor elk budget een passende kamer is. Welk kamertype ook gekozen wordt, bij elke overnachting is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. De trainingslocatie beschikt over 40 tweepersoons Deluxe kamers, 31 éénpersoons Standaard kamers en 42 éénpersoons Budget kamers. De tweepersoons Deluxe hotelkamers vormen het kleinschalig belevingshotel Eb & Vloed. Elke kamer vertelt een eigen spannend verhaal doormiddel van beeldende kunst, fotografie of muziek. De Standaard eenpersoonskamers zijn ingericht met het kamer-koffer-kunstenaarsproject. Vanaf het moment dat je de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet. De Budgetkamers zijn eenvoudige kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie, telefoon en gratis internet. Op deze trainingslocatie met overnachting maak jezelf de keuze voor je slaapplek.

Trainingslocatie in het bos

Het landgoed is trainingslocatie met overnachtingsmogelijkheden en is hierdoor ideaal voor trainingen die meerdere dagen duren. Er zijn drie verschillende kamertypes zodat er voor elk budget een passende kamer is. Welk kamertype ook gekozen wordt, bij elke overnachting is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. De trainingslocatie beschikt over 40 tweepersoons Deluxe kamers, 31 éénpersoons Standaard kamers en 42 éénpersoons Budget kamers.

Trainingslocatie in het bos

De tweepersoons Deluxe hotelkamers vormen het kleinschalig belevingshotel Eb & Vloed. Elke kamer vertelt een eigen spannend verhaal doormiddel van beeldende kunst, fotografie of muziek. De Standaard eenpersoonskamers zijn ingericht met het kamer-koffer-kunstenaarsproject. Vanaf het moment dat je de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet. De Budgetkamers zijn eenvoudige kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie, telefoon en gratis internet. Op deze trainingslocatie met overnachting maak jezelf de keuze voor je slaapplek.