• Trainingslocatie in het bos

Trainingslocatie in de bossen van Driebergen

Landgoed de Horst is een trainingslocatie gelegen in de bossen van Driebergen. Het landgoed is passend voor allerlei soorten trainingen want er zijn in totaal 30 verschillende trainingsruimtes, ideaal voor kleine- en grote groepen. Alle trainingszalen zijn comfortabel, ruim en hebben veel lichtinval en zijn optimaal ingericht om te kunnen werken en leren. Landgoed de Horst is een unieke locatie omdat inspireren, ontmoeten, leren, trainen en verbinden centraal staan. Het is geschikt voor trainingen die meerdere dagen duren door de ruime overnachtingsmogelijkheden en de trainingslocatie in het bos is goed bereikbaar door de centrale ligging midden in het land. Kortom het is een complete trainingslocatie met een fantastische ligging in de bossen van Driebergen. 

Trainingslocatie met overnachting

Het landgoed is trainingslocatie met overnachtingsmogelijkheden en is hierdoor ideaal voor trainingen die meerdere dagen duren. Er zijn drie verschillende kamertypes zodat er voor elk budget een passende kamer is. Welk kamertype ook gekozen wordt, bij elke overnachting is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. De trainingslocatie beschikt over 40 tweepersoons Deluxe kamers, 31 éénpersoons Standaard kamers en 42 éénpersoons Budget kamers. De tweepersoons Deluxe hotelkamers vormen het kleinschalig belevingshotel Eb & Vloed. Elke kamer vertelt een eigen spannend verhaal doormiddel van beeldende kunst, fotografie of muziek. De Standaard eenpersoonskamers zijn ingericht met het kamer-koffer-kunstenaarsproject. Vanaf het moment dat je de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet. De Budgetkamers zijn eenvoudige kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie, telefoon en gratis internet. Op deze trainingslocatie met overnachting maak jezelf de keuze voor je slaapplek.

Trainingslocatie met overnachting

Bijzondere trainingslocatie

Doordat het landgoed veel algemene lounges, terrassen, zitjes en een eigen bos heeft, is er meer ruimte dan alleen de specifieke trainingszaal. Dat maakt Landgoed de Horst een bijzondere trainingslocatie. Alles is gericht op ontmoeten en verbinden. Daarbij zijn alle faciliteiten gericht op het optimaal kunnen trainen. Overal op de trainingslocatie is gratis wifi en kun je gratis parkeren op een van de vier parkeerplaatsen. Op deze bijzondere trainingslocatie is er de hele dag de mogelijkheid om luxe koffie, thee, sappen en healthy items te pakken. Naast de faciliteiten zijn ook onze medewerkers gewend om met groepen te werken die in een trainingsproces zitten. Elke trainingsgroep krijgt bij ons de ruimte wanneer dat nodig is en ze zijn flexibel wanneer een planning anders loopt dan verwacht. 

Inspirerende trainingslocatie

Rust en inzicht in het bos. Verkrijg nieuwe inzichten door je te laten inspireren op de trainingslocatie. Kunst is een bron van inspiratie op deze trainingslocatie en veel meer dan alleen decoratie. Van beeldende kunst tot proza en poëzie. Door te kijken naar kunst of het lezen van poëzie versterkt de beleving en prikkelt de fantasie. Het beïnvloed de manier waarop je naar de werkelijkheid kijkt en brengt je even in een andere wereld. Bekijk in stilte die ene foto, of neem er zelfs 5 minuten voor plaats, op deze manier ontstaan er nieuwe inzichten en andere ideeën. Dit is een mooie toevoeging op de training en maakt het landgoed een inspirerende trainingslocatie.

Trainen in de natuur

Vanuit alle trainingszalen kun je makkelijk naar buiten en bij sommige zalen heb je zelfs een eigen terras. Het landgoed heeft 24 hectare eigen bos en park met grote grasvelden, hierdoor is het de ideale locatie om te trainen in de natuur. Het biedt vele mogelijkheden om een activiteit of een deel van het programma buiten te organiseren. Naast de vele mogelijkheden buiten, brengt Landgoed de Horst de natuur ook naar binnen. Er wordt niet alleen verbinding gemaakt met het bos als natuur maar ook met het strand en de zee. Dit refereert naar onze andere locatie die zich bij de zee bevindt. Binnen = buiten en buiten = binnen, rustgevend trainen in de natuur. De trainingslocatie moedigt elke trainingsgroep aan om gebruik te maken van het hele landgoed. Ga naar buiten, maak een wandeling om neem plaats op een van de vele zitjes die de locatie biedt.

Trainen in de natuur

Trainingslocatie huren in Utrecht

Wil je een trainingslocatie huren in de buurt van Utrecht? Liever wel buiten de drukte van de stad maar een locatie die wel makkelijk bereikbaar is? Dat is Landgoed de Horst de trainingslocatie voor jouw die centraal gelegen ligt bij Utrecht. Voor het huren van een trainingszaal werkt het landgoed met arrangementen, op deze manier betaal je één bedrag per persoon. Alle arrangementen zijn aan te passen naar jouw wensen en behoeftes en zijn altijd inclusief de huur van de trainingslocatie. In elk arrangement zit onbeperkt luxe koffie en thee en healthy items en de meeste trainers vullen dit aan met een lunch, diner en overnachting met ontbijt. Alles is compleet verzorgd, zodat de focus compleet op de inhoud van de training kan zijn. Stap uit je comfort zone, even weg uit de dagelijkse sleur en geef je over aan de natuur. De trainingslocatie is makkelijk bereikbaar en ligt 20 minuten van Utrecht. 

Huur de trainingslocatie

Trainingslocatie centraal in het midden van Nederland

De trainingslocatie Landgoed de Horst ligt centraal in het midden van Nederland en is hierdoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het dichtstbijzijnde NS-station is Driebergen-Zeist en vanaf hier gaan er meerdere bussen rechtstreeks naar Landgoed de Horst. Op het station heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een ov-fiets, in ongeveer 15 fiets je naar de trainingslocatie.
Met de auto is het landgoed ook goed bereikbaar. Vanaf Utrecht is het ongeveer 25 minuten rijden, vanaf Schiphol 50 minuten rijden en vanaf Den Bosch 45 minuten rijden. Kortom een ideale ligging van de trainingslocatie centraal in het midden van Nederland bij een treinstation en de snelweg de A12.

Neem contact op