• Vergaderen in het bos

Inzicht door uitzicht

Landgoed de Horst is een inspirerende plek in het bos waar mensen bijeenkomen om te ontmoeten, te leren en te verbinden. Dit unieke landgoed ligt centraal in Nederland op 20 minuten afstand van Utrecht. Een inspirerende omgeving midden in het bos, waar rust en ruimte is om te vergaderen, trainen, werken of brainstormen.

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een zaal en/of kamers?

Totaalpakket

Landgoed de Horst biedt een totaalpakket. Overnachten kan in het hotel, eten in ons restaurant. Voor grote gezelschappen (vanaf vijftig personen) is er Congreszaal Maitland. Verder zijn er meerdere zalen om te vergaderen en trainen. Landgoed de Horst kan zowel onderdak bieden aan kleine groepen, met specifieke wensen, als aan grote bijeenkomsten en congressen tot 275 personen. Vanwege de fantastische ligging in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en met 24 hectare eigen bos en park is het de ideale locatie om binnen en buiten in de natuur te combineren. 

Bekijk onze faciliteiten

Inspirerende vergaderruimtes

Alle vergaderruimtes en zalen op het landgoed zijn comfortabel, ruim, hebben veel lichtinval en zijn ingericht om te werken en te leren. Onze leerruimten zijn geen standaard vergaderzalen, maar dragen bij aan een inspirerende bijeenkomst. Bij elk vergaderarrangement zijn onbeperkt luxe koffie/thee/sappen, healthy items, vitaal voedingsconcept, gratis wifi en gratis parkeren. 

Bekijk de zalen

Kom een keer langs voor een rondleiding en proef de locatie.