• Bosrijke vergaderruimte in Driebergen

Duurzame omgeving die stimuleert

Stap uit je comfortzone en vergader een keer buiten de deur. Uit recent onderzoek van de VU blijkt dat een vergaderlocatie in een bosrijk gebied zorgt dat je minder impulsieve beslissingen neemt en meer waarde hecht aan lange termijn doelen. Een duurzame omgeving die stimuleert en ideeën creëert om zo het beste uit jezelf te halen. Met 24 hectare eigen bos en park in de bossen van Driebergen is Landgoed de Horst de ideale locatie om buiten de deur te vergaderen. Het landgoed is centraal gelegen op 20 minuten afstand van Utrecht.

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een zaal en/of kamers?

De vergaderruimte

In een vergaderruimte is het belangrijk dat de juiste materialen en middelen beschikbaar zijn. Bij Landgoed de Horst zorgen wij voor comfortabele stoelen, tafels en gebruiksvriendelijke apparatuur. De ruimtes zijn flexibel in te richten naar groepsgrootte en opstelling naar wens.

Bekijk onze zalen

Inspirerende kunst

Landgoed de Horst creëert in Driebergen een omgeving om mensen te inspireren en de fantasie te prikkelen. Wisselende kunstexposities en andere kunstuitingen zijn samengesteld door de Hogeschool van Kunsten Utrecht om de beleving te versterken. Met het primaire doel om te zorgen voor een voortdurende bron van inspiratie en een optimaal leer-en werkrendement.

Lees meer over de culturele projecten

Vitale voeding

Tijdens eens vergadering of bijeenkomst vraagt een mentale en fysieke prestatie om gezonde en vitale voeding. Ook tussendoor willen bezoekers fit en energiek blijven, daarom staan pure chocolade, gedroogde vruchten en noten voor het grijpen in alle lounges. Het vitaliteitsconcept waarin voedzaamheid, duurzaamheid en beleving centraal staan is een uitstekende bron om aan jouw energiebehoefte te voldoen.

Lees meer over ons culinaire concept

Sfeer en werking van een ruimte

De inrichting van een vergaderruimte zegt veel over de sfeer en de werking van de ruimte. Daglicht geeft een mooie, frisse uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor de juiste concentratie bij de bezoekers. De kleur blauw geeft bijvoorbeeld een erg kalm en productieve uitstraling. Het gebruik van aarde- of grijstinten en in het oog springende accentkleuren, zoals oranje kan hieraan bijdragen.

Kortom, de bovengenoemde factoren zorgen met elkaar voor de juiste balans en dragen bij om een vergadering of bijeenkomst zo effectief mogelijk te maken.

Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie in een inspirerende omgeving, waar het werk- en leerrendement voorop staat, in het midden Nederland?

Bekijk dan onze arrangementen en prijzen